11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (2024)

Onlangs bijgewerkt op 11 februari 2023 om 14:18 uur

Wat u in dit artikel leest

 • Hoe werken online schattingen van de woningwaarde?
 • 11 Best Home Value schatters beschikbaar
 1. Zillow
 2. Roodvin
 3. Trulia
 4. makelaar. com
 5. Re/Max
 6. beoordeling
 7. Achtervolging
 8. Thuislicht
 9. ZipRealty
 10. NerdWallet
 11. Rentemeter
 • Wat kan leiden tot een slechte schatting van een online woningwaardeschatter?
 • Staat u op het punt uw huis te verkopenen moet u erachter komen hoe u een geldelijke waarde aan uw huis kunt hechten waarvan uw hart zegt dat deze van onschatbare waarde is? Of ben jijvan plan om een ​​huis te kopenof herfinancieren en wilt u controleren of de prijs correct is? Als u aan deze reis begint, is uw eerste stop de online schatting van de woningwaarde.

  Hoe werken online schattingen van de woningwaarde?

  Online taxatietools voor onroerend goed maken gebruik van devergelijkende marktanalyseaanpak om de mogelijke waarde van uw woning te berekenen. De digitale tools verzamelen gegevens vanmeerdere lijstdienstenom recente verkoop- en aanbiedingsprijzen in het gebied te vergelijken. Er kunnen echter grenzen zijn aan de overeenkomst voor het delen van gegevens.

  Het algoritme haalt ook informatie uit openbare registers, zoals belastingaanslagen, eigendomsoverdrachten en eigendomsbewijzen. Deze gegevens helpen om de waarde van uw eigendom te voorspellen. Het geautomatiseerde waarderingsmodel houdt geen rekening met renovaties die zijn uitgevoerd sinds de laatste herfinancierings- of aankoopgegevens. Het wordt meestal ook aangeboden door een geldschieter of makelaar, die zijn eigen vooroordelen heeft.

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (1)

  We hebben lagere makelaarskosten voor u onderhandeld

  ISoldMyHouse.com heeft onderhandeldaanzienlijk lagere commissiesmet enkele van debeste makelaars in onroerend goeddus dat hoeft niet. Wij matchen u met een lokale topmakelaar bij u in de buurt die uw huis (zonder in te leveren op service) voor een veel lager tarief zal verkopen!

  Vind een makelaar bij u in de buurt!

  U moet zoveel informatie hebben als u nodig heeft bij het nemen van deze grote beslissing. Of u nu aan de verkopende of aan de kopende kant bent, als u de waarde van uw huis in gedachten heeft, kunt u onderhandelen over de prijs of de juiste prijs bepalen om kopers aan te trekken. Hoewel veel factoren van invloed zijn op de reden waarom een ​​huis wordt verkocht, is de prijs de grootste.

  Als je de prijs te laag zet, laat je geld op tafel liggen. Als u de prijs te hoog instelt, kan het onroerend goed langer op de markt staan ​​dan u zich kunt veroorloven of helemaal niet worden verkocht.

  Er zijn veel online taxatietools voor huizen die u kunt gebruiken om u een idee te geven waar u moet beginnen.

  Hier zijn de 11 beste thuiswaardeschatters die beschikbaar zijn, inclusief hun nadelen en tips om te voorkomen dat u een slechte schatting krijgt.

  1.Zillow

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (2)

  Zillow is de beste schatting van de totale woningwaarde die er is. Het is gebruiksvriendelijk en vereist geen inloggegevens. De huiswaardeschatter wordt de Zestimate genoemd, die een geschatte waarde voor uw huis geeft op basis van openbare en door gebruikers ingediende gegevens. Het gebruiktgegevens van meerdere listingservices, provincie- en belastingadviseurs en makelaars in onroerend goed om een ​​geschatte waarde te geven.

  De site publiceert ook per stad de foutmarge voor zijn eigen schatting. Het landelijke gemiddelde foutenpercentage is 1,9% voor koopwoningen. Voor off-market woningen stijgt het mediane foutenpercentage aanzienlijk tot 7,5%.

  Zillow deelt de potentiële huurprijs en soortgelijke panden in de buurt. Het assortiment van Zestimate is belangrijk. Hoe breder het bereik betekent dat er minder gegevens beschikbaar zijn om de waarde nauwkeurig te berekenen. Zillow geeft op handige wijze de verandering van de woningwaarde in de afgelopen 30 dagen aan en hoe deze mogelijk in het volgende jaar zou kunnen veranderen. Het zal ook recente belastingaanslaginformatie, lokale scholen publiceren en een beloopbaarheidsscore voor het onroerend goed geven.

  Zillow heeft een hoge naamsbekendheid en is over het algemeen een slimme tool. De Zestimate is misschien aan de hogere kant in vergelijking met andere schattingen van de woningwaarde, maar het bereik dat het biedt, omvat meestal de verschillende schattingen die u waarschijnlijk op andere sites zult krijgen.

  Zillow heeft 110 miljoen eigendommen in zijn database, waaronderFSBO's. Over het algemeen is de Zestimate een leider voor de beste schatting van de woningwaarde.

  2.Roodvin

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (3)

  De schatting van Redfin is ook gebaseerd op meerdere advertentieservices om een ​​vastgoedwaarde te genereren met een gemiddeld foutenpercentage van 1,73% voor huizen op de markt. De off-market schattingen hebben een gemiddeld foutenpercentage van 5,84%. Het platform van Redfin is gebruiksvriendelijk en het zal ook laten zien dat de waarde van het huis de komende vijf jaar mogelijk zal veranderen. Bovendien toont het vergelijkbare woningen in de buurt.

  De geschatte prijs van Redfin lijkt binnen het lagere spectrum van het Zestimate-assortiment te vallen. Het deelt ook lokale scholen, huurschattingen en geeft een score over de beloopbaarheid en fietsbaarheid van de buurt. Net als Zillow biedt het ook cruciale informatie over de gemeenschap, van de mediane catalogusprijs tot het gemiddelde aantal aanbiedingen dat elk eigendom heeft ontvangen.

  Redfin is net zo bekend als Zillow en biedt vergelijkbare soorten informatie. Er zijn duidelijk enkele verschillen in de gegevens die ze verzamelen, wat leidt tot de variantie in schattingen. Een van de belangrijkste redenen voor het verschil in schattingen van Zillow en Redfin, beide marktleiders op het gebied van online woningwaarderingstools, is dat Redfin rekening houdt met de vraagprijs van een woning.

  Dit is intuïtief logisch, aangezien de verkoopprijs van het huis waarschijnlijk dicht bij de aanbiedingsprijs zal liggen. Bij het vergelijken van enkele vastgoedprijzen, is de lijst van Redfin meestal lager dan die van Zestimate. Deze lijst benadrukt het belang van de gegevens die zijn gebruikt om de schatting te genereren.Roodvinheeft bijna 75 miljoen eigendommen in zijn database. Maar aangezien het de noteringsprijs gebruikt, denken veel mensen dat Redfin een nauwkeurigere beoordeling geeft dan Zillow.

  3.Trulia

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (4)

  Trulia is ook een geweldig platform. De website is gemakkelijk te navigeren met een eenvoudig ontwerp. Het deelt vergelijkbare eigendommen in de buurt, lokale scholen, misdaadcijfers en de recente belastingaanslag van het onroerend goed. Trulia deelt ook de mediane verkoopprijs voor woningen binnen dezelfde postcode.

  De Zillow Group kocht Trulia in februari 2015, dus de Trulia-schattingen zijn meestal hetzelfde als die van Zestimate. De gebruikerservaring is echter een beetje anders. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan de ene boven de andere op basis van hun voorkeur voor de manier waarop de informatie wordt weergegeven. Het belangrijkste verschil is dat Trulia een kaart met misdaadcijfers laat zien en Zillow niet.

  Onderaan de Trulia-website linkt het ook naar deBewegingsvoortgangsproject, een onafhankelijke non-profitorganisatie die een kaart toont van LHBT-beschermingen in de VS. Trulia heeft ook een betaalbaarheidscalculator om de gebruiker te helpen beslissen of een woning geschikt voor hen is. De rekenmachine omvat de kosten van de vereniging van huiseigenaren, verzekeringen en onroerendgoedbelasting. Dit is een betere functie dan de meeste hypotheekschatters die andere websites weergeven.

  Leer hoe u een huis kunt verkopen en duizenden kunt besparen met ISoldMyHouse.com.

  4.makelaar. com

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (5)

  Realtor.com is de officiële website van de National Association of Realtors. Het behaalde de tweede plaats in Newsweek's top drie vastgoeddatabases voor 2020. Realtor.com heeft een vergelijkbare gebruikerservaring als Redfin. Naast het vastgoedoverzicht van het aantal slaapkamers en badkamers, deelt het hoe de woningwaarde de afgelopen acht jaar is veranderd en hoe deze mogelijk in het komende jaar zal veranderen.

  Het kunnen zien van de trends in de prijs is erg handig om aan te geven of de buurt aan het verbeteren is. Immers, als u een huis koopt, houdt u het onroerend goed waarschijnlijk vele jaren vast voordat u het weer verkoopt. Op de website staan ​​ook soortgelijke woningen in de buurt. Ze hebben ook een visuele tijdlijn van de geschiedenis van het pand om aan te geven wanneer het huis is verkocht en tegen welke prijs.

  Het toont ook belastingaanslagen en lokale scholen. Ook worden de gemiddelde aanbiedingsprijs van de buurt, de verkoopprijs en het aantal dagen dat eigendommen op de markt zijn gebleven, weergegeven boven de aanbiedingsprijzen voor buurten die grenzen aan het onroerend goed dat u bekijkt. Deze functie is geweldig als u niet zeker weet in welk gebied u wilt kopen.

  Realtor.com bevat ook een vergelijkbare functie die eigendommen toont voor de prijs die u invoert. Deze functie is erg handig als u een vast budget heeft en alleen naar uw prijsklasse-eigenschappen wilt kijken.

  5.RE/MAX

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (6)

  RE/MAX zal een geschatte waarde voor het onroerend goed verstrekken, evenals openbare informatie zoals belastingaanslagen. De geschatte prijs die het biedt, verschijnt aan de onderkant in vergelijking met andere websites. Het geeft ook een indicatie van hoe beloopbaar versus berijdbaar het gebied is.

  Naast de geschiedenis van het onroerend goed, toont RE/MAX demografische gegevens voor de bevolking van de gemeenschap. Het geeft bijvoorbeeld de leeftijdscategorie, huishoudens met kinderen en eigenaren versus huurders die in het gebied wonen aan. Dit is een geweldige functie als u een huis wilt kopen in een buurt met kinderen, zodat uw kinderen vrienden in de buurt kunnen maken.

  Net als de andere platforms hoeft u geen persoonlijke informatie in te voeren om de gratis online schatting te krijgen. RE/MAX toont ook handig zijn schatting voor het onroerend goed in vergelijking met Zillow, Eppraisal en SmartZip.

  6.beoordeling

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (7)

  Eppraisal gebruikt gegevens van recente verkopen van 20 vergelijkbare eigendommen om zijn schatting te genereren. Als het niet genoeg gegevens heeft, zal het in plaats daarvan een Zestimate leveren. Naast de prijs toont het demografische gegevens over de gemeenschap, zoals statistieken over onderwijs, financiën en werkgelegenheid. Ook zullen soortgelijke woningen in de regio te zien zijn.

  Als u een geautomatiseerde schatting van de woningwaarde gebruikt, bezoekt u waarschijnlijk meerdere websites. Eppraisal vermindert een deel van dit werk door huiswaarden van andere websites aan te bieden die u kunt vergelijken.

  Aangezien Eppraisal het gemiddelde neemt van de gegevens van 20 eigendommen om de prijs te berekenen, is het waarschijnlijk geen goede optie als u een ongebruikelijk eigendom verkoopt of een niet-traditionele methode gebruikt, zoals verkoop door eigenaar.

  Leer hoe u een huis kunt verkopen en duizenden kunt besparen met ISoldMyHouse.com.

  7.Achtervolging

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (8)

  Chase is meer bekend als een bank, maar biedt ook gratis een geautomatiseerde taxatie van onroerend goed. U hebt geen Chase-account nodig om de schatting van de woningwaarde te gebruiken. De website geeft de woning ook weer op een kaart met de geschatte prijs voor de huizen van uw buren. Deze functie is leuk om te gebruiken als je een nieuwsgierige buurman bent.

  De tool toont ook recente panden in de buurt die zijn verkocht en tegen welke prijs. Het biedt echter niet zoveel aanvullende informatie als andere platforms. Zoals de gebruiker mag verwachten, stuurt de Chase-website bezoekers om te overwegen ze voor hypotheken te gebruiken.

  8.Thuislicht

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (9)

  In tegenstelling tot de meeste geautomatiseerde taxatietools voor woningen, vereist Homelight dat de gebruiker enkele persoonlijke vragen beantwoordt en contactgegevens deelt om een ​​schatting te ontvangen. Hoewel dit voor sommige gebruikers vervelend kan zijn, helpt aanvullende informatie, bijvoorbeeld of u onlangs een huisrenovatie heeft ondergaan, Homelight om een ​​nauwkeuriger prijsbereik te bieden.

  Homelight berekent gegevens van vijf online schatters om zijn eigen voorspellende waarde te genereren. Om transparanter te zijn, geeft de tool wel aan hoeveel vertrouwen Homelight heeft in de nauwkeurigheid van zijn schatting.

  Het platform e-mailt u de schatting met twee opties die u kunt overwegen als u het onroerend goed wilt verkopen. De eerste optie staat bekend als de "HomeLight Simple Sale". Deze optie nieteen makelaar gebruiken, terwijl de tweede optie gebruikers helpt een agent te vinden.

  Met optie A kan de verkoper een aanbieding in contanten gebruiken waarvoor geen vermelding bij een agent vereist is. Optie B leidt gebruikers naar een Instant Buyer, een model voor onroerendgoedtransacties waarbij bedrijven huizen van verkopers kopen om ze later door te verkopen.Opendoor, Aanbiedingspad,Wij kopen huizen, of Roofstock zijn voorbeelden vanInstant kopers.

  9.ZipRealty

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (10)

  Sommige informatie over ZipRealty is alleen beschikbaar als u een account aanmaakt en u aanmeldt bij uw account. ZipRealty wil tenslotte uw gegevens vastleggen om ervoor te zorgen dat u hun agenten gebruikt. Maar de gebruiker kan de geschatte kosten bekijken zonder persoonlijke informatie te delen. Net als andere geautomatiseerde waardeschatters, gebruikt het meerdere noteringsservices en openbare informatie om de geschatte prijs te genereren. Het zal zijn resultaten ook vergelijken met andere online waardeschatters.

  Net als andere platforms promoot ZipRealty zijn agenten die werken met Realogy, het moederbedrijf. Dit kan de agenten beperken die de website voor u kan aanbevelen.

  Een onderscheidende factor voor de website is de tool "Listing Check". U kunt het gebruiken om erachter te komen of het pand nog op de markt is. Volgens ZipRealty is ongeveer 15% van de huizen op andere websites verouderd en niet op de markt. Daarom verspil je tijd. Hoewel het gebruik van gegevens voor off-market-eigendommen nuttig kan zijn voor een algoritme, zou het frustrerend zijn om online verliefd te worden op een huis dat niet beschikbaar is.

  Leer hoe u een huis kunt verkopen en duizenden kunt besparen met ISoldMyHouse.com.

  10.NerdWallet

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (11)

  NerdWallet gebruikt de Zestimate-figuur van Zillow. Dus waarom zou u zelfs de huiswaardeschatter van NerdWallet bezoeken? Het heeft een sectie met veelgestelde vragen om mensen te helpen die net aan hun reis beginnen om een ​​huis te kopen, verkopen of herfinancieren. De website beveelt ook aanvullende artikelen aan die de gebruiker kan lezen en die verschillende perspectieven en nieuwe informatie kunnen bieden.

  11.Rentemeter(Voor huurbedragen)

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (12)

  Heeft u een woning en wilt u deze verhuren, maar weet u niet hoe u de prijs moet bepalen? Rentometer is de beste website om u te helpen de "Goudlokje-prijs" te vinden. Deze huurprijs helpt u uw winst te maximaliseren en blijft tegelijkertijd aantrekkelijk voor huurders.

  Rentometer biedt een gratis en premium pakket om u te helpen beslissen welke prijs u voor uw woning in uw regio moet hanteren. Het kan ook worden gebruikt om huurders te helpen inzicht te krijgen in de verschillen in huurprijzen in omliggende buurten als ze besluiten te verhuizen of opnieuw over hun tarief te onderhandelen.

  Gebruikers houden van de eenvoudige interface van Rentometer met een meter die gemakkelijk identificeert of uw huurprijs concurrerend is voor de markt. Het basistoegangsniveau deelt de gemiddelde huurprijs in uw wijk en het percentage huurprijzen dat binnen verschillende prijsklassen valt. Gebruikers moeten de details van de huurwoning handmatig invoeren, zoals het aantal slaapkamers, badkamers en vierkante meters.

  Het premiumpakket geeft u toegang tot het vergelijken van huurprijzen en woningdetails, zoals het gebouwtype, adres, vierkante meters en het aantal slaapkamers en badkamers. Vermeldingen kunnen ook tot 60 dagen of langer teruggaan.

  Veel online tools voor woningwaardering, zoals Zillow, bevatten ook een potentiële huurprijs voor de woning.

  Wat kan leiden tot een slechte schatting van een online woningwaardeschatter?

  Woningwaardeschatters zijn precies dat: schattingen. De fout van de tool ligt in het feit dat het slechts een tool is. De waarde van de woning ligt immers bij de koper of huurder. Mensen wegen hun beslissingen op basis van vele onzichtbare factoren of persoonlijke voorkeuren waar de tool geen rekening mee kan houden.

  Bovendien is de schatting slechts zo goed als de gegevens die worden ingevoerd. In verschillende delen van de V.S. worden verschillende eigendomsgegevens verzameld en als er niet veel recentelijk verkochte eigendommen zijn, zullen de gegevens van meerdere advertentieservices geen nauwkeurige vergelijking zijn. Deze discrepantie tussen gegevens kan ervoor zorgen dat tools voor het schatten van de woningwaarde onnauwkeurige prijzen geven.

  Gegevens houden ook geen rekening met recente woningrenovaties en andere elementen in de gemeenschap die het een aantrekkelijke plek maken om te wonen. Is er in de buurt een nieuwe Whole Foods-supermarkt geopend? Is er een geweldig hondenpark waar je je nieuwe puppy ook mee naartoe kunt nemen? Woont u al vrienden of familie in de buurt? Is jouw favoriete yogastudio in de buurt? Wat is de afstand van de woning tot uw kantoor?

  Online schattingen van de woningwaarde stellen kopers en verkopers in staat om meer kennis en informatie te hebben, die uiteindelijk kan worden gebruikt in elk gesprek of onderhandeling over onroerend goed. De tool vervangt echter niet de waarde van een goede makelaar of kennis uit de eerste hand van een onroerend goed en een gemeenschap.

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (13)

  We hebben lagere makelaarskosten voor u onderhandeld

  ISoldMyHouse.com heeft onderhandeldaanzienlijk lagere commissiesmet enkele van debeste makelaars in onroerend goeddus dat hoeft niet. Wij matchen u met een lokale topmakelaar bij u in de buurt die uw huis (zonder in te leveren op service) voor een veel lager tarief zal verkopen!

  Vind een makelaar bij u in de buurt!

  Alle woningwaardeschatters bevatten een vergelijkbare disclaimer dat de schattingen als uitgangspunt moeten worden gebruikt. Hoewel Zillow de beste schatting van de totale woningwaarde biedt en Redfin het beste voor de algehele nauwkeurigheid van de prijsstelling, zijn het uiteindelijk slechts geautomatiseerde modellen. Nadat u uw gegevens op deze websites heeft ingevoerd, moet u overwegen wat er zou kunnen ontbreken in het algoritme dat de woningwaarde kan veranderen.

  Hier zijn slechts een paar factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u uw geschatte woningwaarde uit een geautomatiseerde tool haalt:

  1. Uw huis heeft unieke kenmerken

  Als de woning unieke elementen heeft die niet beschikbaar zijn bij andere woningen in de buurt, wordt het moeilijker om te vergelijken en een nauwkeurige prijs te berekenen. Als uw huis bijvoorbeeld wordt herkend als een historisch gebouw terwijl andere eigendommen in het gebied nieuwbouw zijn, dan is het alsof u appels met peren vergelijkt wanneer u een online woningevaluatie gebruikt, zoals Eppraisal, die afhankelijk is van slechts 20 eigendommen om zijn schatting te genereren.

  Een uniek kenmerk is ook een persoonlijke mening. Als je een wijnkoeler in je keuken hebt geplaatst, maar de potentiële koper had dit op zijn of haar vorige plek, dan lijkt het misschien niets bijzonders voor hem of haar. Geen enkel algoritme kan de menselijke intuïtie vervangen als het gaat om het identificeren en prijzen van de unieke kenmerken van een huis.

  2. Uw huisgrenzen Veranderende buurten

  Staat de woning in een buurt die snel gentrificeert? Of groeien de wijken rondom de woning snel? Dit soort verandering wordt vaak over het hoofd gezien bij het berekenen van de woningprijs. Je kunt deze kennis alleen ontdekken door te praten met mensen die in het gebied wonen om te begrijpen hoe zij over de gemeenschap denken.

  Wat zijn deverandert de wijkheeft ervaren of momenteel ervaart? Hoe zou dit in de komende vijf tot tien jaar kunnen veranderen? Gaat de gemeente bijvoorbeeld grond herbestemmen? Kan er een nieuw park worden aangelegd of wordt het gebied meer gemengd? Is er recentelijk een piek in criminaliteit geweest? Dit kan allemaal de manier waarop een huis wordt gewaardeerd drastisch veranderen.

  3. Uw woning is gerenoveerd zonder vergunning

  Wist u dat u voor verbouwingen een vergunning nodig heeft? Kleine upgrades nieteen vergunning nodig hebben, maar substantiële veranderingen zoals revisies van het HVAC-systeem en grote structurele werkzaamheden zouden dat wel kunnen. Als u de vergunningsstap zou overslaan, zou u problemen tegenkomen wanneer uprobeer uw woning zonder vergunning te verkopen.

  Tijdens dit proces heeft u mogelijk een lokale overheidsfunctionaris nodig om uw huis te inspecteren om u een certificaat van bewoning te geven. Dit bevestigt dat de bewoner geschikt is om in te wonen. Tijdens dit proces kan de officier echter opmerken dat u ingrijpende renovaties aan het huis heeft uitgevoerd zonder vergunningen te verkrijgen, wat kan leiden tot boetes. Als u de vraagprijs verhoogt om deze boetes te compenseren, wordt uw huis minder aantrekkelijk voor een koper.

  4. De markt is onlangs veranderd

  De gezondheid van de economie kan ook van invloed zijn op de noteringsprijs. Als het land in een recessie zit met hoge werkloosheid, kan de waarde van woningen dalen. Tegelijkertijd, als u uw eigendom verkoopt wanneer de markt groeit, kan uw aanbiedingsprijs te hoog zijn.

  Zoals je economische leraar zei, het gaat allemaal omvraag en aanbod. Als er meer huizen op de markt zijn en er niet veel vraag is, zal de prijs naar beneden worden gedrukt. Als er minder woningen beschikbaar zijn maar wel veel vraag, dan gaat de prijs omhoog.

  5. Huizen worden niet vaak verkocht in uw omgeving

  Als er niet veel huizen in de buurt zijn die onlangs zijn verkocht, dan zijn er niet veel gegevens voor online huizenschatters om te vergelijken. Dit zal de nauwkeurigheid van de verstrekte schattingen verminderen. Wanneer schattingstools een breed potentieel prijsbereik bieden, is dit ook een indicator dat er niet veel gegevens waren. Er kan ook extern zijnfactoren waarom woningen niet zijn verkochtonlangs, die u zou moeten onderzoeken.

  6. Je woont in een ouder gebied

  Als de buurt een revitalisering ondergaat, moet u mogelijk meer moeite doen om de aantrekkelijkheid van het huis voor potentiële kopers te vergroten. Breng uw huis in scène en plan open huizen op een moment van de dag en dag van de week dat het rustig is en de buurt het beste tot zijn recht laat komen. U kunt zelfs een routebeschrijving geven aan mensen die hen via de mooiste route naar het huis brengen. Het doel is niet om te misleiden, maar om ervoor te zorgen dat potentiële kopers niet vooruitlopen op de buurt voordat ze verliefd worden op het huis.

  Leer hoe u een huis kunt verkopen en duizenden kunt besparen met ISoldMyHouse.com.

  Laatste gedachten over de beste schattingen van de woningwaarde

  Nadat u verschillende online woningwaardeschatters heeft gebruikt, is het belangrijk om een ​​professionele taxatie te krijgen. Hoewel Zillow en Redfin zeer goede schattingen geven, wil je nog een stap verder gaan. De vraagprijs is de belangrijkste factor waarom een ​​woning snel zal verkopen of niet. De juiste prijs krijgen is de investering in tijd en middelen waard.

  Veel van de taxateurs van de woningwaarde zullen u doorverwijzen naar makelaars in onroerend goed die u verder kunnen helpen op uw reis. Vergeet echter niet dat makelaars ook vooroordelen kunnen hebben. Als u besluit om een ​​professionele taxatie te krijgen, zorg er dan voor dat de makelaar echt bekend is met het gebied waarin u geïnteresseerd bent.

  Als ze niet lang in het gebied hebben gewerkt en gewoond, hoe zouden ze dan weten hoe de gemeenschap de afgelopen jaren is veranderd en hoe het traject in de komende tien jaar zal verlopen? Een huis kopen is immers een investering op lange termijn. Controleer de achtergrond van uw makelaar en deel informatie met hen, zodat zij begrijpen wat u zoekt en nodig heeft in uw nieuwe woning. Uw makelaar in onroerend goed moet als uw beste vriend worden.

  Maar net als online tools voor het taxeren van huizen, zullen makelaars niet altijd alle informatie kunnen verstrekken die u nodig heeft om deze grote beslissing te nemen. Goede algoritmen van bedrijven als Zillow en Redfin zijn krachtig en in staat om veel data te analyseren. Daarom wordt aanbevolen om beide methoden te gebruiken om ervoor te zorgen dat u over de meest nauwkeurige informatie beschikt voordat u een bod uitbrengt of een woning plaatst.

  11 Best Home Value Estimator-websites (wie is het meest nauwkeurig?) (2024)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Kareem Mueller DO

  Last Updated:

  Views: 6557

  Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

  Reviews: 89% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Kareem Mueller DO

  Birthday: 1997-01-04

  Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

  Phone: +16704982844747

  Job: Corporate Administration Planner

  Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

  Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.