OPPO A74 Meest voorkomende problemen en problemen + Oplossing Oplossing - TIPS & TRUCS (2023)

OPPO A74 is een andere smartphone van het bedrijf, maar is hij overal perfect? Duidelijk nee. Allereerst gaan we in dit artikel in op enkele van deveelvoorkomende problemen en problemen met de OPPO A74-smartphoneen vervolgens met debewezen oplossingeraan. Blijf dus tot het einde.


Inhoud

Welkom, ik ben hier om u te helpen met bepaalde problemen met de OPPO A74. Neem alle onderwerpen die in dit artikel aan bod komen zorgvuldig door. GELIEVE NIET TE HALEN. Het zal je uiteindelijk helpen 😀

OPPO A74 Meest voorkomende problemen en problemen + Oplossing Oplossing - TIPS & TRUCS (1)

Verwarmingsprobleem Op uw OPPO A74

Als de temperatuur van uw telefoon stijgt en ernstige verhitting veroorzaakt, moet u allereerst de volgende voorzorgsmaatregelen nemen:

Hoe het verwarmingsprobleem op de OPPO A74 op te lossen?

   1. Laat je telefoon niette lang opladen. Zodra het volledig is opgeladen, haalt u de stekker uit het stopcontact.
   2. Zorg ervoor dat je je telefoon niet gebruikt tijdens het opladen.Je OPPO A74-telefoon lang gebruiken tijdens het opladenkan leiden tot het verwarmingsprobleem.
   3. Volgende,te lang gamenzou de belangrijkste reden kunnen zijn voor het verwarmingsprobleem. Misschien wil je even pauzeren.
   4. Tot slot, zorg ervoor datschakel Mobiele data, GPS uitterwijl je aan het bellen bent. On-call heeft continu stroom nodig en verschillende smartphoneservices die kunnen leiden tot het verwarmingsprobleem op de OPPO A74.

Ook,Ontgrendel Bootloader op OPPO A74

Bovenstaande stappen zorgen ervoor dat uw telefoon ruim binnen de temperatuurlijn blijft. Maar als het probleem zich blijft voordoen, wilt u misschien naar het servicecentrum gaan of is uw telefoon van nature heet.

Slechte batterijduur op uw OPPO A74

Als u een van de weinige klanten van de OPPO A74-telefoon bent die problemen heeft met de batterij. dan zorgen de volgende stappen ervoor dat jij niet degene bent die batterijproblemen aan de telefoon veroorzaakt.

Hoe een slechte batterijduur op het OPPO A74-apparaat oplossen?

  1. Zorg er allereerst voor dat u de app van derden verwijdert die beweert eentelefoonreiniger of batterijbesparing. Als je er een hebt geïnstalleerd.
  2. Ga vervolgens naar instellingen enschakel de energiebesparende optie in. De batterijbesparing die door de fabrikant op de OPPO A74 is geleverd, zal echt werken.
  3. Dan,locatieservices uitschakelenwanneer niet in nood.
  4. Gebruik ook eenmobiel datanetwerkalleen op de Android-telefoon wanneer dat nodig is. Dit zuigt je batterij heel snel leeg.
  5. Eindelijk,verwijder apps zoals Facebookwaarvoor veel achtergrondservices nodig zijn. Daarom eindigt de levensduur van uw OPPO A74-batterij te vroeg.

Verwant -Hoe installerenTWRP-herstel op OPPO A74

Voer de bovenstaande stappen uit en u bent klaar om te gaan. Als het probleem zich verder voordoet op uw Android-telefoon, wilt u misschien naar de serviceprovider gaan.

Een laggy of trage gebruikersinterface op uw OPPO A74

Hoewel het bedrijf beweert een van de snellere telefoons te zijn dan de vorige generatie, kun je toch wat vertragingen op je telefoon tegenkomen.

Hoe Lag op het OPPO A74 Android-apparaat te verhelpen?

   1. Ten eerste, als je een launcher van een derde partij hebt geïnstalleerd, overweeg dan om dat te verwijderen. Omdat het grootste deel van het opstartprogramma niet is geoptimaliseerd voor een bepaald specificatieblad. Doe vervolgens eenharde herstart. Schakel uw OPPO A74 uit en start hem opnieuw op.
   2. Ook als het probleem zich nog steeds voordoet, moet u een fabrieksreset uitvoeren.Ga naar instellingen > Back-up en reset > Fabrieksinstellingen terugzetten op je telefoon. Zorg ervoor dat u de nodige back-up neemt.
   3. Bovendien, als de UI-vertraging nooit verdwijnt, kun je naar deservicecentrum en vraag hen het besturingssysteem opnieuw te installeren. Als om de een of andere reden de vertraging op de OPPO A74 nog steeds aanhoudt, beschouw dit dan als een softwarefout. Mogelijk moet u wachten op de volgende OTA-update van het bedrijf.

Verwant - HoeRoot OPPO A74

OPPO A74 Telefoon wordt onverwacht afgesloten

Dit probleem komt veel voor bij de meeste Android-smartphones. Als dit probleem zich voordoet, overweeg dan de volgende stappen -

Hoe een plotselinge afsluiting in de OPPO A74 oplossen?

  1. Allereerst, als u dit probleem tegenkomt, wilt u misschien zorgen voor deverwarmingsprobleemook. Als de temperatuur van de telefoon stijgt tot het maximale niveau, kunt u dit probleem onder ogen zien.
  2. Ten tweede, laad je telefoon volledig op en laat de batterij leeglopen totdat de telefoon volledig uit zichzelf is uitgeschakeld.
  3. Als laatste kun je eenfabrieksreset op de OPPO A74. Herstel daarna geen back-up, maar herstel uw gegevens handmatig.

Ook,Hoe installerenAangepaste ROM op OPPO A74

Als u de bovenstaande stappen volgt en nog steeds een plotselinge uitschakeling tegenkomt, is het tijd om naar het servicecentrum te gaan.

OPPO A74 Scherm vastgelopen of vastgelopen

Als je telefoon vastloopt tijdens het uitvoeren van een taak of het voeren van telefoongesprekken of misschien tijdens het spelen van games. Volg dan de onderstaande stappen.

Hoe het vastgelopen of vastgelopen scherm op de OPPO A74 te repareren?

  1. Ten eerste, als u het probleem alleen tegenkomt in een bepaalde app zoals Instagram. Dan hoef je je geen zorgen te maken en je telefoon daarvoor de schuld te geven. De app heeft een update of verdere optimalisatie nodig voor het specifieke apparaatmodel.
  2. Als je vastloopt op de standaard-apps op de OPPO A74, zoals Telefoon, Berichten of de camera-app. Ga dan naarinstelling > apps > standaard apps, kies vervolgens de app waarmee u problemen ondervindt en wis de cache.
  3. Ten slotte kan een fabrieksreset of telefoonformaat u helpen het probleem op te lossen.

Verwant - Hoe

Overweeg de bovenstaande stappen en je bent klaar om te gaan 😀

Apps openen langzaam op de OPPO A74

Als de apps op je telefoon apps langzamer openen dan vroeger, volg dan de onderstaande stappen.

Hoe te repareren dat apps langzaam openen op OPPO A74?

  1. Ten eerste openen sommige apps van nature langzaam, zoals grote grafisch-intensieve games en apps zoals Youtube. Dat zou goed moeten zijn.
  2. Als elke app traag wordt geopend op uw OPPO A74, moet u dat doenstart je apparaat opnieuw op, zodat services opnieuw kunnen worden uitgevoerd.
  3. Tot slot, ga enveeg je OPPO A74 schoonen start vanaf een nieuw apparaat.

Ook HoeOntgrendel Bootloader op OPPO A74

Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan naar uw dichtstbijzijnde serviceprovider.

Apps en games crashen plotseling of onverwacht op de OPPO A74

Als u een van de weinigen bent die dit probleem krijgt, moet u het probleem oplossen door de onderstaande stappen te volgen.

Hoe los ik plotselinge app-crashes op OPPO A74 op?

 1. Ga eerst naar de OPPO A74'sinstelling > apps, klik vervolgens op de app die regelmatig crasht en wis de gegevens.
 2. Seconde,verwijderen de appen en installeren het weeruit de speelwinkel.
 3. Werk de app bijuit de speelwinkel.

Ook Hoe te installerenTWRP-herstel op OPPO A74

Dit zou waarschijnlijk uw probleem moeten oplossen. Als het probleem zich nog steeds voordoet, plaats dan hieronder een opmerking met een beschrijving van uw probleem.

Bluetooth maakt geen verbinding op de OPPO A74

Bluetooth-problemen kunnen van tijd tot tijd optreden tijdens het verbinden met andere apparaten. Neem de volgende stappen

Hoe het Bluetooth-verbindingsprobleem op OPPO A74 op te lossen?

  1. Zorg er allereerst voor dat je telefoon up-to-date is. Controleer OTA-updates en werk de telefoon zo snel mogelijk bij.
  2. Ten tweede, zorg ervoor dat uw apparaat isvindbaarnaar andere apparaten en vice versa.
  3. Probeer ten slotte Bluetooth een paar keer in en uit te schakelen op de OPPO A74

Ook HoeRoot OPPO A74

De bovenstaande stap zal uw Bluetooth-verbinding zeker stabiel maken.

Scherm gebarsten en aanraken werkt niet op OPPO A74

Het scherm van je telefoon is gebarsten en je wilt toegang tot de gegevens. Doe het volgende.

Hoe toegang krijgen tot gegevens als de telefoonaanraking niet werkt op OPPO A74?

  1. Sluit uw telefoon aan op een computer oflaptop via USB C-kabel. U heeft toegang tot uw gegevens vanaf de pc.
  2. Als je sommige apps op de OPPO A74 wilt gebruiken,koop een OTG-kabel en een draadloos toetsenbord en muis.Sluit de OTG-kabel aan op de telefoon en sluit de draadloze ontvanger aan op de kabel.Je hebt net als een computer toegang tot je telefoon.
  3. Hierboven helpt het u toegang te krijgen tot uw OPPO A74-telefoon, zelfs als uw aanraking niet werkt.

Verwant - Hoe te installerenAangepaste ROM op OPPO A74

Wifi Verbindingsprobleem of laag bereik van wifi op OPPO A74

Als uw telefoon het lage bereik of wifi-probleem krijgt, voert u de volgende stappen uit.

Hoe het wifi-verbindingsprobleem op OPPO A74 op te lossen?

  1. Controleer eerst uw router of modem.Probeer de instellingen te resetten.
  2. Zorg ervoor dat er geen obstakel voor de router staat.
  3. Draai ook uwvliegtuigmodus gedurende 1 minuut ingeschakelden schakel het weer uit op de OPPO A74.

Ook HoeUnroot OPPO A74 en ga terug naar Stock ROM

Als de bovenstaande stappen niet voor u werken, probeer dan uw telefoon aan te sluiten op een andere Wi-Fi-verbinding en kijk of deze hetzelfde is of niet. Misschien wilt u uw telefoon laten zien aan het servicecentrum voor eventuele defecten.

Probleem met mobiel netwerk of probleem met mobiele data op de OPPO A74

Als uw telefoon niet het juiste signaal ontvangt of als het mobiele datanetwerk niet werkt zoals voorheen, probeer dan de onderstaande stappen.

Hoe repareer ik het mobiele netwerk en het mobiele datanetwerk in de OPPO A74?

  1. Ten eerste,Haal je simkaart erafen plaats het opnieuw.
  2. Schakel de vliegtuigmodus gedurende 30 seconden in en schakel deze vervolgens uit.
  3. Tweak netwerkinstellingen vanuit het instellingenmenu op de OPPO A74.
  4. Eindelijk,ga naar de dienstverleneren laat hem/haar de rest doen.

Uw telefoon werkt zoals verwacht door de volgende stappen uit te voeren. als je nog meer problemen hebt met het netwerk, laat dan hieronder een reactie achter.

Apps worden niet gedownload uit de Play Store op de OPPO A74

Dit is een van de meest voorkomende problemen bij Android-gebruikers. Neem de volgende stappen.

Hoe repareer ik dat apps niet downloaden uit de Play Store op OPPO A74?

 1. Ga eerst naar instellingen op de OPPO A74 enduidelijke app-gegevens van de app Play Store.
 2. Dan,Wis de lokale zoekgeschiedenis uit de Play Store-app.

Dit zou uw probleem moeten oplossen. Als je nog andere problemen hebt met betrekking tot de Play Store, laat het me dan weten in de commentaarsectie hieronder. Ik help u graag verder. 😀

OPPO A74 Oplaadpoort Probleem/ Langzaam opladen

Als uw telefoon niet goed oplaadt of als de oplaadsnelheid langzamer is dan voorheen, volgt u de onderstaande stappen.

Hoe de oplaadpoort op de OPPO A74 repareren?

 1. Zorg ervoor dat u deoriginele oplader en kabeldat hoort bij de doos
 2. Controleer op eventuele storingen in de lader of de kabel
 3. Bovendien, als de oplader en kabel in orde zijn, controleer dan de poort,is het verliezen?zo ja, wis dan de poort met behulp van een dun voorwerp.Vuil kan zich soms ophopen in de OPPO A74oplaadpoort die een oplaadprobleem veroorzaakt.
 4. Als uw telefoon onder de garantie valt,toon het apparaat aan de servicemensen.Zij lossen het probleem gratis op.

Stap 3 is het grootste probleem voor dit probleem, zorg ervoor dat u het goed controleert en de poort leegmaakt. Dit lost uw probleem met de oplaadpoort op.

OPPO A74 Probleem met zwart scherm

Veroorzaakt het zwarte scherm een ​​probleem voor uw gebruikerservaring? Laten we het oplossen -

Hoe het probleem met het zwarte scherm op de OPPO A74 op te lossen?

 1. Start allereerst uw telefoon opnieuw op.
 2. Ten tweede, als het probleem zich voornamelijk voordoet bij het openen van sommige apps, danverwijderende app en start de telefoon opnieuw op
 3. De frequente ontmoeting van het zwarte scherm kan een zijnsoftwarematig probleem, zorg ervoor dat de software is bijgewerkt naar de nieuwste versie
 4. Reset of formatteer je telefoon na de update.
 5. Als het probleem permanent is, moet u het apparaat aan de servicemensen laten zien,het kan fysieke schade aan het scherm zijn.

Luidsprekerprobleem op de OPPO A74

Er kunnen na verloop van tijd luidsprekerproblemen optreden, zoals een zeer laag volume of de luidspreker werkt helemaal niet. Bekijk de onderstaande methoden om het probleem te controleren en op te lossen.

Hoe luidsprekers op OPPO A74 repareren?

 1. Controleer eerst opwater in de luidsprekeropeningenbij een laag volume
 2. Herstartenuw telefoon en kijk of het volume terugkomt.
 3. Zorg er dan voor dat uwtelefoon staat niet in de stille modusof op een ander profiel.
 4. Controleer ook of detelefoonvolume neemt toemet de software of fysieke knoppen op de OPPO A74.
 5. Bovendien,formatteren of resettenkan ons helpen ervoor te zorgen dat het probleem bij de software of hardware van de telefoon ligt.
 6. Vuildeeltjes kunnen je speakers blokkerenvoorkomen dat het geluid naar buiten komt,dus laag volume. Laat de telefoon nakijken bij het dichtstbijzijnde servicecentrum.
 7. Verwijder alle onbekende apps die u niet op de telefoon hebt geïnstalleerd.Malwarekan dit probleem ook veroorzaken op de OPPO A74.

De bovenstaande stappen zorgen ervoor dat uw luidsprekerprobleem is opgelost als de software de boosdoener is. Voor hardwareproblemen moet u uw telefoon laten nakijken bij het servicecentrum.

OPPO A74 Probleemoplossing

Er zijn verschillende problemen die u op een telefoon kunt tegenkomen, het beste wat u kunt doen, is problemen met uw OPPO A74 oplossen.

Hoe problemen met de OPPO A74 oplossen?

 1. Vind deoorzaaken probeer de instellingen te wijzigen
 2. Start je telefoon opnieuw op
 3. Zet de telefoon erinvliegtuigmodus gedurende 2 minuten en schakel het uit.
 4. Deformaat of harde resetde OPPO A74
 5. Zoekensoftware-update en installatiede nieuwste update voor het apparaat
 6. Ten slotte moet u problemen met de telefoon oplossen, houd er rekening mee dat u alleen problemen kunt oplossen op basis van het softwaregedeelte. Als er fysieke schade is, kunt u deze alleen laten repareren.

Microfoonproblemen op de OPPO A74

Heeft u problemen zoals de microfoon die niet werkt? of lage stemopname van de telefoon? laten we het dan oplossen.

Hoe microfoonproblemen op de OPPO A74 oplossen?

 1. Controleer of er vuildeeltjes het microfoongat blokkeren
 2. Controleer vervolgens of de microfoon werkt op elke app die hem nodig heeft. Voorbepaalde apps ga naar instellingen > apps > app selecteren > toegang tot de microfoon toestaan.
 3. Reinig de microfoon voor lage stem, &verwijder eventuele obstakels in de omgeving, vaak kan een telefoonhoes er ook voor zorgen dat de microfoon geblokkeerd raakt en dit probleem veroorzaakt.

Dit zou uw microfoonprobleem moeten oplossen. Als het probleem nog steeds niet wordt opgelost, moet u het naar het dichtstbijzijnde servicecentrum brengen om naar de betaalde oplossing te zoeken.

Vingerafdruk werkt niet goed op uw OPPO A74

Veel gebruikers hebben vingerafdrukproblemen op de telefoon gemeld. Als u degene bent die ook met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, volgt u de onderstaande stappen om het vingerafdrukprobleem op de telefoon met succes op te lossen.

Hoe een vingerafdrukprobleem op OPPO A74 op te lossen?

 1. Controleer eerst opeventuele waterschade.
 2. Als u een probleem ondervindt bij het ontgrendelen van de telefoon via de scanner, zorg er dan voor dat er geen isvloeistofresten op de hoofdsensor of op uw vinger.
 3. Als je hebtuw scanner kapotdan is de beste gok om het naar het dichtstbijzijnde servicecentrum te brengen voor een oplossing.
 4. Zonder enige fysieke schade kan uw vingerafdrukscanner dit echter veroorzakenglitches vanwege de softwareversie.
 5. Nu,herstartenjouw telefoon. Dit heeft het probleem van veel mensen opgelost
 6. Zo niet, ga dan naar instellingen &verwijder uw vinger en voeg toehet weer naar behoren
 7. Heeft u het probleem nog steeds niet opgelost? Controleren opsoftware-update& indien beschikbaar downloaden en installeren op de OPPO A74
 8. Eindelijk moet jeformatteer of reset de OPPO A74om er zeker van te zijn dat alles vers is voordat u naar het servicecentrum gaat.

Vermoeide ogen en hoofdpijn van OPPO A74 Display

Sommige klanten kunnen hoofdpijn krijgen als ze te lang naar het scherm kijken, wat het gevolg is van vermoeide ogen.

Hoe vermoeidheid en hoofdpijn van het OPPO A74-display te verhelpen?

 1. Het belangrijkste is, als je dat bentvatbaar voor bijziendheiddan moet u een goede bril op sterkte overwegen om devermoeide ogen en hoofdpijn op uw OPPO A74.
 2. Ten tweede, zorg ervoor dat u neemtjuiste pauzesen geef niet te lang toe aan de telefoon, geef avaste uitstralingop het display van de telefoon kan vermoeide ogen veroorzaken, met acute hoofdpijn tot gevolg.
 3. Dit klinkt misschien gek, maarknipperen met regelmatige tussenpozenzodat het water in de ogen zich goed verspreidt, waardoor uw probleem minder gevoelig wordt.Gunner-brilhebben in het verleden mensen met oogvermoeidheidssyndroom geholpen door hun digitale apparaten.
 4. Controleer ook een ander OPPO A74-scherm en kijk of u dezelfde vermoeide ogen krijgt of dat het gewoon eenprobleem met uw specifieke model. Zo ja, laat het dan controleren bij het dichtstbijzijnde servicecentrum,

Over OPPO A74

Hier zijn enkele van debelangrijkste kenmerken en specificaties van de onlangs gelanceerde OPPO A74-smartphone.

 • Ten eerste heeft het een6,43 inch beeldschermmet een resolutie van1080 bij 2440 pixels.
 • En OPPO A74 wordt ook meegeleverdAndroid 11
 • En onder de motorkap heeft de telefoon eenSnapdragon 662-chipset.
 • De telefoon wordt ook geleverd met6 GB RAM en 128 GB opslag.
 • Verder is de camerasensor –48+2+2 drievoudige camera aan de achterzijde en 16 MP camera aan de voorzijde.
 • Eindelijk, de batterij van de telefoon is eenniet-verwijderbare 5000 mAh.
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated: 12/02/2023

Views: 5469

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.